Qui som?

 Activament és un equip de professionals de l’àmbit de la psicologia i de la psicopedagogia que té com a objectiu millorar el benestar emocional de les persones i el seu procés d’aprenentatge.

  Oferim una àmplia varietat de tractaments, dissenyats de forma individualitzada, i donem una assistència personalitzada i ajustada a la problemàtica amb eficàcia, professionalitat i confidencialitat.

 A Activament treballem a través d’objectius terapèutics que ens permeten establir, amb el propi pacient, el pla terapèutic a seguir.

  Activament compta amb una àrea de formació, des de la qual oferim cursos amb l’objectiu d’aportar eines de creixement personal i professional.

  Creem cursos destinats a empreses, centres educatius, professionals de diversos àmbits i particulars.
 Atenem a infants, adolescents i adults des de les àrees d’intervenció de la psicologia clínica, la psicologia educativa i la psicopedagogia.

  • Responsable de l'àrea de Psicologia Clínica d'Adults:

Anna Sangles.  És llicenciada en Psicologia i en Pedagogia. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Postgrau en Equinoteràpia, Directora del Lleure infantil i juvenil i Auxiliar de Psiquiatria. Posseeix el Certificat de Psicologia Sanitària expedit pel Col·legi Oficial de Psicòlegs.
Ha treballat en l'Administració Pública en; Salut Mental, Serveis de Psicooncologia, Serveis Socials, addiccions i violència de gènere.
Té experiència en l'àmbit de la formació psicològica de diversos col·lectius, entre els quals destaquen: bombers, mossos d'esquadra i agents rurals.


  • Responsable de l'àrea de Psicologia de la Infància i de l'Adolescència:

Claudia Escobedo.  És llicenciada en Psicologia i Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Posseeix el Certificat de Psicologia Sanitària expedit pel Col·legi Oficial de Psicòlegs.
En l'actualitat és professora associada del Departament de Psicologia de la Universitat Internacional de Catalunya.
Està especialitzada en processos cognitius, modificacions de conducta i aprenentatge infantil.


  • Responsable de l'àrea de Psicopedagogia:

Anna Iglesias.  És llicenciada en Psicologia i en Psicopedagogia. Directora i monitora de lleure infantil i juvenil. Posseeix el Certificat emès per a la Universitat de Girona per a l'ingrés en els Cossos de Professor/a d'Ensenyament Secundari i de Professor/a Tècnic/a de formació Professional. 
És experta en l'adequació de tècniques d'estudi adaptades al perfil cognitiu, en dificultats d'aprenentatge de les matemàtiques i de la lecto- escriptura.
Treballa en diverses entitats dedicades a la salut mental i la psicopedagogia.